Молитвы Божией Матери разные


Молитвы Божией Матери разные
Молитвы Богородице разные


Мати Божия, спаси Землю Русскую!

Яко некогда молениями люда русского перед перед Пречистою иконою Твоею Владимирскою суд Божий о Земле нашея на милость преложила еси и полки нечестивых от страны нашей отгнати изволила еси, тако ныне, Мати Божия, спаси Землю Русскую!

Яко иконою Твоею Экономиссою, на Руси Домостроительницей именуемою, благословение лавре Афонской даровала еси и вся потренбная исполнила еси, Пресвятая Владычице наша Богородице, тако даруй нам (державе нашей) благодать Твою ради богатства милости Твоея!

или

Яко иконою Твоею Экономиссою, на Руси Домостроительницей именуемою, вся недостающее лавреАфонской исполнила еси тем Угодника Твоего Афанасия и лавры иноков насельников утешила еси, тако сильными того молитвами восполни вся недостающая нам (исполни во благих желания и чаяния наша) ради богатства милости Твоея!

Молитва о Покрове Богородицы

Яко православному Царь – Граду Покров Тво милостиво даровала еси, Пресвятая Владычице наша Богородице, тако даруй нам, рабом Твоим, Покров Твой!

или

Яко православному Царь – Граду Покров Тво милостиво даровала еси, Пресвятая Владычице наша Богородице, тако даруй нам, рабом Твоим, Покров Твой ради милости Твоея!

или

Пресвятая Владычице наша Богородице, даруй нам Покров Твой!

Пресвятая Владычице наша Богородице, покрый нас Покровом Твоим!

Пресвятая Владычице наша Богородице, не лиши нас Покрова Твоего!

Молитва Богородице Блаженное Чрево

Яко Класс Жизни во Блаженном Чреве Своем Возрастившую и Путь, Истину, Дверь и Жизнь Плодом Чрева Своего во чрево адова осужденным даровавшую, тем Всепетую Богородицу величаем!!

Яко Класс Жизни во Блаженном Чреве Своем возрастила еси и Плод Утробы Твея Хлеб Жизни Небесный верным даровала еси, тем верных из чрева адова исторгла еси, Пресвятая Владычице Богородице, моли усердно Рождшегося из Тебе о почитающих память Твою!

Молитва перед иконой Божией Матери «Неисчерпаемая Благодать», или Козельщанская
О, Всеблагого Сына Мати Всеблагая, Всех скорбящих Радосте, Всемилостивая наша Утешительнице, от всех бед Избавительнице, всех молений и прошений наших Милостивая Услышательнице и во благих Исполнительнице, во всех бедах нам Сострадательнице, Всещедрая земных даров и небесныя благодати Христа Бога нашего верным Подательнице!
Прими сие малое моление наше, в сем многотрудном житии нашем от скорби сердец наших Тебе приносимое, и от всякой скорби избавление и на радость ее преложение нам даруй.
Наипаче благодати причастниками Сына Твоего Христа Бога нашего нас соделай, да не лишимся никакоже Того благодати и в час Страшного Суда Его одесную станем, славя Его неизреченное милосердие и Твое Всемилостивое о нас грешных предстательство со всеми небесными Силами и Святыми во веки веков. Аминь.


Молитва Богородице 1
Благодатное Небо и Блаженное Чреов

Яко Блаженно Чрево Твое Превыше Небес соделался еси, темже и икона Твоя Благодатное Небо нареклася еси, Пресвятая Владычице Богородице, тем моли Воплощщагося благодати и блаженства Того нам приобщитися!

Молитва перед иконой «Податенльница ума»

Яко икону Твою «Подательница ума» нарещи изволила еси, от нея же написавшему по повелению Твоему сей образ изографу, до сего никакой же пользы от земных врачей получившу, от неисцельныя буйныя болезни помрачения ума исцеление подати изволила еси, темже посли по неизреченной милости Твоея всем молящимся пред ней подание ума и благодати (ума прибавление)!

Молитва о Покрове Богородицы 2

Яко Царь – Граду Покров Свой даровала еси и скорбь на радость смерти чающим обратила еси, Пресвятая Владычице Богородице, тако даруй душе моей вовеки Покров Твой и всех скорбей на радость обращение!

Молитва Пресвятой Богородице о верных

Пресвятая Владычице Богородице, призри на верных раб Твоих, вверженных в нищету ради верности Сыну Твоему !
Молитва о иконе Богоматери Нерушимая Стена

Яко иконою Твоею Нерушимая Стена заступление Земле Русской даровала еси и той Православие в Отечестве нашем непреложное утверждение знаменовала еси, Пресвятая Владычице Богородице, тако даруй верным Твоим утверждение в Сыне Твоем, Христе Боге нашем!
Яко иконою Твоею Нерушимая Стена заступление Земле Русской даровала еси и той Православие в Отечестве нашем непреложное утверждение знаменовала еси, Пресвятая Владычице Богородице, тако буди Нерушимой Стеной для всех враждующих против нас и замышляющая пакости творити нам, Всемилостивая Владычице!
Молитва перед Вышенской иконой Божией Матери

Яко злого слугу, убити рабу Твою ищущего, слепотою поразила еси тем к покаянию привела еси, верной же рабе Твоей Заступницей быти обещалася еси и паки и паки по сем прибегающим к чудотворному образу Твоему исцеления в болезнех и заступление в бедах по каегождо вере подаеши еси, Пресвятая Владычице Богородице, того ради даруй мне, недостойному, заступление от злых враг моих и всех прошений исполнение ( и принеси молитвы моя к Сыну Твоему и Богу нашему)!

Молитва перед иконой Божией Матери Владимирской о заступлении

Яко по молитвам перед иконой Твоею Владимирской Землю Русскою многократно заступала еси и полки неверных в бегство обращала еси, Пресвятая Владычице Богородице, темже защити страну нашу (немощную душу мою) ищущих поживы в погибели ея (моей)!

Молитва перед Тихвинской иконой Божией Матери

Яко нечестивых свеев, обитель Твою тщащихся разорити, от стен той отгнала еси и в самом бегстве их же руками поразила еси, темже врагов своих посрамила еси, верным же на помощь Твою несумненную надежду даровала еси, темже тако порази всех утесняющих рабов Твоих и даруй уповающим на Тя надежду несумненну!



Молитва Троеручице о Иоанне Дамаскине

Яко Угодника Твоего Иоанна Дамаскина, помилуй меня, Пресвятая Владычице Богородице!

Молитва о вразумлении Богоматери
О, Всемилостивая наша Владычице, Премудрость и Силу Божию плотью родившая и наш грешный безумный в растленной похоти воли своея падший мир благодати Того приобщившая!
Прими сие малое моление наше, от нищеты духовной Тебе творимое и к Престолу Премудрости Божия – Рожденного Тобой Бога Слова – премудрости и смыслов Подателя милостиво принеси! Вразуми нас, в чем воля Распявшегося за нас Сына Твоего Христа Бога нашего, благая, угодная и совершенная, да познав Премудрость Того, всеми делами и помыслами нашими творити сию да потщимся и верными сынами Рожденной Тобой Премудрости Божией да станем! И тако, лукавого тлителя смыслов века сего сетей избежав, премудро достигнем тихой гавани спасения – жилища Премудрости Божия – Сына Твоего и Бога нашего, славя Его премудрое о нас промышление и Твое всемилостивое о нас заступление во веки веков! Аминь.


Молитва перед иконой Божией Матери «Подательница ума».
О, Всемилостивая Владычице наша, во Блаженном Чреве Твоем носившая и рождшая на спасение наше Премудрость Божию – непреложно в Тебе воплотившагося от Духа СвятаСына Твоего Христа Бога нашего!
Нынешнее наше прими приношение, от скверны нашей Тебе творимое, и ко Владыке и Творцу всех – премудрости и смыслов Подателю милостивно принеси! Подаждь нам, в нищете нашей, угасающим светильникам сердец наших от елея милости Твоея - неиссякаемого Источника Премудрости – сокровища благих и жизни Подателя! Укрепи нас в вере, надежде и любви, иже есть соуз совершенства и верными сынами Премудрости Божией соделай!
Неведущих вразуми, малодушных укрепи, колеблящихся в вере утверди, от малодушия избави и на тернистом пути Христовом терпение нам подай!
Отроков и младенцев учащихся милостиво вразуми, вкорени в сердцах их дух разума и страха Божия, да будет премудрость их не ради праздного любопытства и тщеславия, а во укрепление и утверждение веры, иже есть премудрый поводырь разума,ибо, по премудрому слову Божию, колеблющийся в помыслах нетверд во всех путях своих!
Ибо всем оскудевшим в вере и потерявшим спасительный страх Божий враг всеивает злые плевелы страха своего, иже, по премудрому слову мудрейшего из людей - царя Соломона, есть не что иное, как лишение помощи от разума. Поистине, чем менее надежды и упования на Бога внутрь душ наших, тем более враг представляет злые безумныяизмышления своя, производящие страх и мучения, иже есть преддверие мук геенских, ибо, по слову пророка,боязливая бо злоба, своим свидетельством осуждаема, выну приемлет во ум лютая, содержима совестью (Премудр 17 – 10-12).
Да минует нас чаша сия, да не приобщимся духу губителя душ наших, но да от чар и суетных мечтаний его отбежим и духом смиренным и сокрушенным в простоте сердец наших Сыном Твоим приняты да будем, Иже по всемилостивому ходатайству Твоему да изольет в души наша Духа Премудрости Своея.
Всем учащим и трудящимся ради просвещения братий своих милостивно вразумление Свое подай, да несут служение свое с любовью и страхом Божиим, ради блага ближних своих, яко призванные дати нелицеприятный ответ за делание свое на Страшнем Суде Сына Твоего.
Вразуми нас, в чем воля Распявшегося за нас Сына Твоего, Христа Бога нашего, всеблагая, всеугодная и всесовершенная, да познав милость Его о нас, недостойных и грешных, возблагодарим Его во всем житии нашем и всеми делами и помыслами нашими творити сию да потщимся, да тако, бурное море жития сего без порока прейдем и сетей лукавого тлителя смыслов избежав, достигнем вечного дома своего – Небесного Царствия Сына Твоего Христа Бога нашего и тамо прославим Его и Твое всемилостивое о нас грешных предстательство со всеми святыми во веки веков. Аминь!

28.08 память иконы Божией Матери «Подательница ума»
Молитва Богоматери о Премудрости 2

Мати Премудрости, вразуми мя!

Яко Разум Небесный воплотила еси и Матерью Премудрости стала еси, Пресвятая Владычице Богородице, моли Воплотившегося из Тебе и разум Небесный нам даровавшего чадами Премудрости нам стати!

Молитвы Богородице Всецарице

Яко чудотворною иконою Твоею Всецарицею ослепленного сатанинскими учениями юношу обличила еси и того к покаянию чудено обратила еси, Пресвятая Владычице Богородице, тако обличи всех в прелести сатанинской пребывающих и вразуми к покаянию всех чтущих имя святое Твое!

Яко иконою Твоею, Всецарицей именуемою, юношу, бесовскими учениями прельщенного обличила еси и к покаянию обратила еси, тако обличи, накажи, к покаянию обрати, а аще не пожелают обратитися - низложи неверных раб Твоих (Сына Твоего), извращающих Закон (Сына Твоего) Господа нашего Иисуса Христа во оправдание греховных дел своих!

Молитва на Рождество Богородицы

Яко Рождеством Твоим родителей Твоих возвеселила еси и Внука Творца им соделала еси, темже главизну спасения нашего положила еси, Пресвятая Владычице наша Богородице, того ради моли Рождшегося из Тебе спастися душам нашим!
Молитва о Покрове Богородицы

Яко славному Царь – Граду заступление свое явила еси и нечестивых агарян кораблей воинство в пучине морской потопила еси, Пресвятая Владычице Богородице, тако явин ныне яви заступление страждущим рабом Твоим и потопи злыя козни враг наших в неизреченной бездне милосердия Твоего!

Молитва Богоматери о Небесной Трапезе

Насущного хлеба Спорительнице и от всяких бед Избавительнице, Мати с Небес Сшедшего Сына Твоего Христа Бога нашего! Моли Испекшегося из Чрева Твоего Небесныя Трапезы Того причастниками нам быти!

Молитвы Заступнице Усердной

Пресвятая Богородице, заступи нас!
Яко Заступнице Усердная, заступи всех ищущих Покрова Твоего!

Пресвятая Дево, уцеломудри нас!

Мати Разума, вразуми нас!
Мати Премудрости Божия, Премудростию Рождшегося из Тебе вразуми нас!

Мати Хлеба Небесного, насыти нас, алчущих!

От всякого зла Избавительнице и всякого блага Подательнице, сирых и нагих Защитительнице и всех обидимых Покровительнице, сохрани нас под кровом Твоим!

Пресвятая Владычице Богородице, посли мне, недостойному, Радость Нечаянную!

Пресвятая Владычице Богородице, посли мне, недостойному, От бед Избавление!

Пресвятая Владычице Богородице, посли мне, недостойному, В скорбех и печалях Утешение!

Пресвятая Владычице Богородице, буди ми Единая Надеждо!

Пресвятая Владычице Богородице, буди нам скорбящим Утешительнице!

Пресвятая Владычице Богородице, буди нашим сердцам Умиление!

Яко Землю Русскую иконою Твоею непрестанно заступаеши, Пресвятая Владычице Богородице, тако заступи окаянную душу мою!





***

Молитва царя Давида о прошениях

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, исполни во благих прошения моя!

Молитва о чтущих молитву
Игоря Храмова Тесёлкина

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, помяни всех, со страхом Твоим и добрым расположением чтущих молитвы сия ( составленныя тексты ) и исполни во благих прошения (желания и чаяния) их, и их молитвами помилуй и спаси нас грешных. Аминь!

Молитвы о всяком прошении

https://www.chitalnya.ru/work/2306516

https://www.litprichal.ru/work/303420

https://ruizdat.ru/show-stihi.php?ID=18433

http://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/1930968.html?author


Прошу молитв о вразумлении р. Б Игоря и Валентины (ж)
https://ruizdat.ru/show.php?ID=2215

https://www.litprichal.ru/work/30340

https://lit-salon.ru/proza/o-torguyuschih-tainami-serdca-8666.html

https://www.chitalnya.ru/work/2309081

https://www.litprichal.ru/work/303916

https://www.litprichal.ru/work/304036

https://www.chitalnya.ru/work/2310291/
О дураках, старчестве и воле Божией

https://lit-salon.ru/proza/o-durakah-starchestve-i-vole-bozhiei-8724.html

https://www.litprichal.ru/work/304203

https://www.chitalnya.ru/work/2311663

Главная Тайна Святой Руси

http://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/proza/1927251.html?author

Найти просто, забив в поисковик

ИГОРЬ ХРАМОВ ТЕСЁЛКИН
https://vk.com/id264832481 страничка в Контакте

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011989815480 –страничка в фейсбуке


Гугл - https://e.mail.ru/message/1461174983000000065


https://ruizdat.ru/alist.php?aid=1376

https://www.litprichal.ru/users/hramov-teselkin


https://www.chitalnya.ru/users/hramov-teselkin


Помолитесь, чтобы Господь открыл Истину и Святую волю Свою!

Нуждаюсь в Вашей молитвенной и материальной помощи. Мы с мамой больны тяжёлой формой сахарного диабета. Нуждаемся в дорогостоящем лечении и диете - питании, которое также – часть лечения. Наше здоровье стремительно ухудшается, особенно зрение, а денег нет. Помогите, кто чем может, в первую очередь – молитвой!

Автор просит молитвенной помощи в издании детской книги

Детская книга
Смешинки для Кристинки

https://www.litprichal.ru/work/303559

https://www.chitalnya.ru/work/2307048

https://lit-salon.ru/stihi/detskaja-kniga-smeshinki-dlja-kristinki-52237.html


http://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/stihi/1928269.html?author


Меня заблокировали на сайтах ПРОЗА. РУ и СТИХИ. РУ одновременно. Около полутора тысяч текстов на стихи.ру и около двухсот текстов на проза. Ру недоступны для моего читателя. Прошу неравнодушных помолиться, чтобы мой труд не пропал даром. Помолитесь, чтобы Господь сделал мои труды вновь доступными для читателя.
Кроме того, у меня в черновиках находятся как минимум несколько сотен молитвенных и несколько десятков иных текстов. Помолитесь, чтобы мой труд не пропал даром: чтобы Господь дал мне силы, материальные ресурсы и всё потребное для того, чтобы донести дарованное мне Богом до моего читателя.
Найти просто, забив в поисковик

ИГОРЬ ХРАМОВ ТЕСЁЛКИН
Банковские реквизиты:
Получатель
Тесёлкин Игорь Михайлович

Банковские реквизиты:

Тел 8-917-323-20-35

Карта Сбербанка

4276 5600 2490 4684
Спаси Христос!




Многие интересуются, почему не заведу себе киви – кошелёк или яндекс – деньги. Не могу: телефон старый, кнопочный…








Рейтинг работы: 0
Количество рецензий: 0
Количество сообщений: 0
Количество просмотров: 19
© 04.11.2018 Игорь Михайлович Храмов Тесёлкин
Свидетельство о публикации: izba-2018-2405664

Метки: Молитвы Божией Матери разные Мати Хлебе Небесного Мати Премудрости,
Рубрика произведения: Разное -> Философия



Добавить отзыв:


Представьтесь: (*)  
Введите число: (*)  











1