Молитва непоминающих (по соглашению)


Молитва непоминающих (по соглашению)
 


МОЛИТВА О РУССКОМ ЦАРСТВЕ

     Во имя Отца, и Сына, и Святаго Духа, Аминь. 


Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, молитв ради Пречистыя Твоея Матере и всех святых, помилуй нас. Аминь. 

Слава Тебе, Боже наш, слава Тебе. 

Царю Небесный, Утешителю, Душе истины, Иже везде сый и вся исполняяй, Сокровище благих и жизни Подателю, прииди и вселися в ны, и очисти ны от всякия скверны, и спаси, Блаже, души наша. 

Святый Боже, Святый Крепкий, Святый Безсмертный, помилуй нас. (Трижды) 

Слава Отцу и Сыну и Святому Духу, и ныне и присно и во веки веков. Аминь. 

Пресвятая Троице, помилуй нас; Господи, очисти грехи наша; Владыко, прости беззакония наша; Святый, посети и исцели немощи наша, имене Твоего ради. 

Господи, помилуй. (Трижды). 

Слава Отцу и Сыну и Святому Духу, и ныне и присно и во веки веков. Аминь. 

Молитва Господня 
Отче наш, Иже еси на небесех! Да святится имя Твое, да приидет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, якоже и мы оставляем должником нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от лукаваго. (Трижды). 

Песнь Пресвятой Богородице 
Богородице Дево, радуйся, Благодатная Марие, Господь с Тобою; благословена Ты в женах и благословен плод чрева Твоего, яко Спаса родила еси душ наших. (Трижды). 

Символ веры 
Верую во единаго Бога Отца, Вседержителя, Творца небу и земли, видимым же всем и невидимым. И во единаго Господа Иисуса Христа, Сына Божия, Единороднаго, Иже от Отца рожденнаго прежде всех век; Света от Света, Бога истинна от Бога истинна, рожденна, несотворенна, единосущна Отцу, Имже вся быша. Нас ради человек и нашего ради спасения сшедшаго с небес и воплотившагося от Духа Свята и Марии Девы и вочеловечшася. Распятаго же за ны при Понтийстем Пилате, и страдавша, и погребенна. И воскресшаго в третий день по Писанием. И возшедшаго на небеса, и седяща одесную Отца. И паки грядущаго со славою судити живым и мертвым, Егоже Царствию не будет конца. И в Духа Святаго, Господа, Животворящаго, Иже от Отца исходящего, Иже со Отцем и Сыном спокланяема и сславима, глаголавшаго пророки. Во едину Святую, Соборную и Апостольскую Церковь. Исповедую едино крещение во оставление грехов. Чаю воскресения мертвых, и жизни будущаго века. Аминь. 

Благослови, Господь, соборно помолиться! 
Святую Русь в единое собрать! 
Со злом за веру Правую и за Царя сразиться! 
И над врагами восторжествовать! 

MОЛИТВА ПО СОГЛАШЕНИЮ (предначинательная) 

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Ты бо рекл еси пречистыми усты Твоими: «Аминь глаголю вам, яко аще два от вас совещается на земли о всяцей вещи, – еяже аще просита, будет има от Отца Моего, Иже на небесех: идеже бо еста два или трие собрани во имя Мое, ту есмь посреде их». Непреложны словеса Твоя, Господи, милосердие Твое безприкладно и человеколюбию Твоему несть конца. Сего ради молим Тя: даруй нам, рабам Твоим (имена), согласившимся просить Тя (содержание прошения), исполнение нашего прошения. 

МОЛИТВА ЦАРЮ ЦАРСТВУЮЩИХ 

Боже Сил, Царю царствующих и Господи господствующих! В руце Твоей сердце Царево и власть всея земли. Ты посаждаеши царей на престолы их и глаголеши о них: «Мною царие царствуют, не прикасайтеся убо помазанным Моим». Призри милостивым оком Твоим на люте страждущий народ Твой, в нем же за отступничество от Помазанника Твоего, зело умножишася нестроения и несть мира, несть ослабы, несть покаяния в домех наших. 
О, Всеведующий, Ты веси беду нашу. Прости нас грешных. Пощади люди Твоя, пред Тобою, о, Милосердный, слезы своя проливающия! Да прославится убо имя Твое, Спасителю наш, и в погибающих братьях наших, и да посрамится лукавый супостат. Да от лица земли не истреблены будем, яко довлеет нам молитва святаго великомученика Царя Николая. 
И избави нас от ига жидовского, вемы яко сие есть попущение Твое, Господи, и гнев Твой за отречение народа от своего Богопомазанника. Собери Землю Русскую: Московскую, Киевскую и Белую Русь; удали вся крамолы, раздоры, нестроения, братоубийственные междуусобицы; умири сердца страстьми обуреваемая и избави нас от всякого врага и супостата. 
И ныне сохрани избраннаго

·        Тобою раба Твоего и Царя нашего (имя Его же Сам веси, Господи); огради Его правдою и миром; возглаголи в сердце Его благая и мирная о Церкви Твоей и о людях Твоих; посли Ему верных воинов и советников, мудростию исполненных и волю Его свято исполняющих; вдохни мужество в сердца стоящих на страже Самодержавия Царского, Тобою, Боже, установленного на благо народа Твоего. 
Всех же нас озари светом закона Твоего Евангельского, возгрей сердца наша теплотою благодати Твоея, утверди волю нашу на путях исполнения воли Твоей, и подаждь нам смирение и терпение, да якоже древле, тако и ныне на земли нашей, и в нас, и через нас прославится имя Твое Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь. 

МОЛИТВА КО ПРЕСВЯТОЙ БОГОРОДИЦЕ 

О, Пресвятая Владычице Богородице, спаси, сохрани и укрепи Благочестивейшаго Государя и Отца нашего и Его Христолюбивое воинство и покори под нозе Его всякаго врага и супостата; даруй покаяние народу нашему, свободи ны от лютаго жидовскаго ига; воздвигни Престол Православного Самодержавнаго Царя и воскреси Святую Триединую Русь. 
Спаси и сохрани, Мати Божия, Богохранимую страждущую Державу нашу Российскую, всех православных стран и всех православных христиан и под Державою нашего Государя всех соедини. 
О, Пресвятая Владычице, спаси, сохрани и укрепи всех страждущих и гонимых православных христиан, умири сердца враждующих братиев наших, всех, кто соблазнился по равнодушию или малодушию обрати к покаянию. Просвети нас светом Сына Твоего, Всемилостивая Владычице. Даруй всем нам покаяние, благодать, мудрость, молитву Иисусову и любовь и помоги нам остаться верными Богу в это время испытаний и гонений. Избави нас от обольщения вражьего и от всякия ереси и раскола: от сергианския, обновленческия, экуменическия, новообновленческия, глобалистическия всеересей и от всех действий тайны беззакония. 
Благая Путеводительнице, приведи нас в Царство Сына Твоего и Господа нашего Иисуса Христа Ему же подобает всякая слава, честь и поклонение со Безначальным Его Отцем и со Пресвятым Его Духом, ныне и присно и во веки веков. Аминь. 

Без числа плачут и кровоточат сегодня лики Твои (Господи). Поведай Пречистая, Сыну Твоему слезное покаяние и печаль сердец наших, да воззрит Он на Церковь ( нашу страждущую от ереси экуменизма и молчаливого одобрения архипастырями запечатления антихристовой печатью верных Христу) Милосердным оком Своим и соблюдет ю невредиму и необориму от ересей и нестроений, и миром своим оградит - примирит разделения среди народа Православнаго и силою Святаго Духа обратит всех на путь покаяния и твердаго стояния в Истине. Да не убоимся страха (жидовскаго) диаволькаго паче страха Божия и да не отступим от Христа и Церкви Его Святей, но неотступно блюсти Чистоту Веры Православной - даруй нам даже до смерти. Не даждь нам ослабеть в преданности Истине (и имени христианина ) во дни гонения Твоих верных и поругания Веры и самой даже человеческой личности. Избави нас всех от смерти Духовныя, в которую нас вовлекают оцифровыванием душ наших. Возврати нам Отчизну Святую - наш "Дом Пресвятыя Богородицы". 


Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, молитв ради Святых Царственных Великомучеников Царя Николая, Царицы Александры, Царевича Алексия, Царевен Ольги, Татьяны, Марии, Анастасии, спаси и сохрани Землю Русскую и помилуй нас грешных. Аминь. 

Святый благоверный Царю Иоанне, священномучениче патриарше Ермогене, святителю отче Геннадие Новгородский, преподобне отче Иосифе Волоцкий, преподобне отче Ниле Сорский, святый великомучениче Григорие Новый, вси святии Земли Русской и вси святии, молите Бога да дарует покаяние народу нашему, да свободит ны от лютаго жидовскаго ига, помозите нам собрать новую Опричнину для грядущего Царя, молите Бога о воскресении Святой Триединой Руси. Аминь. 

Верую, Господи, в Православное Царское Самодержавие, Духом Святым клятвенно утвержденное на вечные времена Освященным Собором и русским народом для мира и благоденствия нашего Отечества и для спасения души, как учили о том же и все святые угодники Божии Русские последних веков. Аминь. 

Просим Тя, Господи,

·        исполнения нашего прошения, но обаче не якоже мы хотим, но якоже Ты, да будет во веки воля Твоя Святая. Аминь.

 






Рейтинг работы: 13
Количество рецензий: 2
Количество сообщений: 2
Количество просмотров: 42
© 06.12.2017 Александр Евгеньевич Ставцев ставцев

Рубрика произведения: Поэзия -> Лирика религиозная
Оценки: отлично 2, интересно 0, не заинтересовало 0
Сказали спасибо: 4 автора


Наталия Соллогуб       06.12.2017   21:41:24
Отзыв:   положительный
Благодарю Вас за молитвы. Спаси Вас, Господи! С уважением Н.С.
Наталия Соллогуб       06.12.2017   21:40:48
Отзыв:   положительный
Спаси Вас, Господи! С уважением Н.С.


Добавить отзыв:


Представьтесь: (*)  
Введите число: (*)  












1